Hogyan készítsünk szerelmi amulettet saját kezűleg?

Mindenki szeretné megtapasztalni életében a kölcsönös szeretet érzését. Még az is vágyik rá, aki nem ismeri el. Ha még nem tapasztaltad meg a szeretet és a szeretve lenni boldogságát, akkor szerelmi amulettet készíthetsz az életedbe.

amulett medál a szerelemhez

Mi az a szerelmi amulett?

A szerelem amulettje általában olyan tárgy, amelyre mágikus összeesküvést kényszerítenek. A szerelmi szerencse ilyen tárgya szinte bármilyen anyagi tárgy lehet.

A szerelem vonzására szolgáló amulett a következőképpen működik. Miután a tárgy átesett a mágikus rítuson, egy bizonyos energia koncentrátumává válik, amelyre a szerelem belép az ember életébe. Egy ilyen szerelmi talizmánt magával kell vinni, vagy olyan titkos helyen kell tartani, amelyről csak a tulajdonosa tud.

Egy ilyen elbűvölő tárgy az ember körüli információs mezőt is megváltoztatja. Ő felépíti a szeretet energiáját. A külvilágból pedig csak az vonzhatja az embert, ami már benne van, ami az érzéseiben van. Az amulettnek köszönhetően az ember útközben találkozik olyan emberekkel, akik potenciálisan jó párkapcsolatot alkothatnak. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az embertől nem kell bátorság ahhoz, hogy szerelmi kapcsolatokat építsen ki. A talizmán csak a kívánt találkozást vonzza, de a személynek mentálisan fel kell készülnie erre a találkozásra.

Ha a szerelmet ígérő találkozás már megtörtént, akkor már nem hordhatod magaddal az amulettet, de nem is szabadulhatsz meg tőle. Köszönetet kell mondani neki, és gondosan őrizni kell. Ebben az esetben egy újabb összeesküvést mondhat a talizmánon, amely most megtartja igaz szerelmét.

Hogyan készítsünk amulettet a szerelem vonzására?

  • A szeretet vonzására szolgáló talizmánokat jó hangulatban, pozitív hullámon kell megtenni. Mert ha ezt a rituálét otthon végezzük, átitatjuk az érzéseinkkel. Ha megsértik a férfiak, akkor jobb, ha először dolgozza ki ezt a haragot, majd folytassa a rituáléval.
  • A szerelem talizmánjait a növekvő hold idején kell elkészíteni. A hold a szerelmi energiák, a szex védőnője, határozottan növeli az amulett erejét, ha figyelembe vesszük a ciklusait.
  • Ha amuletteket és talizmánokat készít a nagy szerelemhez, akkor számít, hogy kire gondol, amikor ilyen szertartást végez. Tanácsos nem arra a konkrét személyre gondolni, akibe szerelmes vagy. Inkább képzelj el magad elé egy kollektív pszichológiai portrét egy férfiról, akivel szívesen lenned együtt. Így tágítod a képességedet, hogy szeressenek.
  • Hited és reményed döntő fontosságú ebben a varázslatos rítusban. Nincs értelme ezt az amulettet készíteni, ha nem hiszi el, hogy segít megtalálni a boldogságot egy kapcsolatban. Egy ilyen báj csak azoknak hoz szeretet sugarait, akik hisznek benne.

Amulett agyagszívhez

A saját kezűleg és beszélt amulett sokkal jobban működik, mintha kész amulettet vásárolna valamelyik bűvésztől. Csinálhatod a saját kis szívedet agyagból. Ezt a növekvő hold idején kell megtenni. Bizonyos szempontból ez az amulett szláv lesz, mert őseink agyagból is készítettek amuletteket. Készíts egy ilyen szívet jó hangulatúvá, ha erősen hiszel a szerelemben. Amikor a szív készen áll, mondd el neki a következő összeesküvést:

„Szükséges a szükségesnek, szerető szívnek, szerető szívnek. Boldog szívet, szerelmes szívet csináltam magamnak, igyekszem magamhoz vonzani. Szíveddel hallod erőfeszítéseimet, saját kezeddel alkottál neked, vonzottál. Ahogy az agyag kiolvadt kezemből, úgy olvadjon ki belőlem egy dicsőséges ifjú szíve. Közöttünk hadd lobbanjon fel a szerelem érzése, a boldogság saját kezünkkel mérhetetlen és alkotni fogunk. Vonzok egy fiatal férfit, beszélek vele. Előre. Megtalálja. Ámen".

Az agyagszív védelmére egy gyönyörű táskát készíthetsz hozzá. Csinálj egy zacskót egy madzaggal, hogy meg tudd feszíteni. Viseljen ilyen amulettet a nyakában, vagy tárolja olyan helyen, ahol senki sem láthatja. Minden este tanácsos a szívvel kommunikálni, előre megköszönni neki a sok sikert a szerelemben, így felvidítod magad, és hálával töltöd el a szíved.

Természetes kövekből készült amulett

A természetes kövekből készült varázslatok nagyon jól használhatók a szerelmi kapcsolatokban. Célszerű a horoszkóp szerint kiválasztani a kövek varázsát. Az ilyen talizmánok nemcsak a szerelmi érzéseket vonzzák, hanem például a pénzt is. De a személyes boldogság érdekében a következő összeesküvést kell rákényszeríteni egy ilyen talizmánra:

„Mágikus szerelmi energiát vonzok a kövekből. Kövem, a kő szikrázik velem. Hadd menjen az én személyes boldogságom ehhez a szikrához. Saját kezemmel fogom létrehozni. Az ember látja a kisugárzásomat, odamegy a kavicsomhoz. Együtt ragyogni fogunk, mint két kavics, együtt találkozunk a boldogsággal, amilyet senki más nem látott. Aki vonzza, az kap egy kavicsot, hogy segítsen. Előre. Szerezd meg. "

Utána persze ilyen kavicsot a nyakban kell hordani. Ha olyan társaságban találod magad, ahol nem szeretnél senkit sem magadhoz vonzani, akkor egy ilyen elbűvölő dekoráció egyszerűen megbújik a ruháid alatt. És amint úgy érzed, hogy egy potenciálisan érdekes személy van melletted, azonnal vedd ki a követ a ruháid alól, hogy a célnak megfelelően működjön.

Fából készült amulett

Hogy életre keltse a szerelmi érzéseket, készítsen bájt fából. Ehhez csak egy fát kell kiválasztania. Válasszon a horoszkóp szerint. Vagy végső esetben vegyél egy férfias fát, ha férfi vagy, vagy egy női fát, ha nő vagy. Még egy közönséges faág is talizmánná válhat egy szerelmi viszonyban, ha megfelelő telket helyez rá.

A növekvő hold estéjén vedd a fa amulettet, és mondd rá a következő szavakat:

„Az élet fája, a szeretet fája, te vagy a család megszemélyesítője. Segíts, hogy sikerüljön, hogy folytathassam a családomat. Segítsetek megtalálni azt az embert, akivel szeretnék gyökeret verni, akivel együtt szeretnék lenni. Ültess erőt, erőt, add nekem az élet erejét, a szeretet energiáját. A te boldogságod pillanata, az én szerelem pillanatom. Nálad megtalálom, veled semmi sem félelmetes. Előre. Szerezd meg. "

Hagyja megszáradni egy ilyen ágat otthonában, félreeső helyen. Azt mondják, jó párnává varrni a megbűvölt ágakat. Egyébként hasonló összeesküvést szabad rákényszeríteni egy élő fára. Ehhez meg kell ölelnie egy fát, és elmondania a fentieket. A fa nagyon gyorsan reagál az őszinte kérésekre. Észre fogja venni, hogy megváltozott az állapota, gondolatai, érzései az ellenkező nemmel való kapcsolatokkal kapcsolatban, most több lesz a reményük és a hitük. Ez azt jelenti, hogy más érzéseket fogsz átadni a világnak.

Tetováló amulett

De nem feltétlenül az amulettnek anyaginak kell lennie. Vannak, akik tetoválást választanak amulettként. Egyébként, ha fél egy életre tetoválást készíteni, akkor ideiglenes tetoválást készíthet, például hennával. Nyáron tested dísze is lesz. Bármilyen jelet választhat, a lényeg az, hogy egy bizonyos módon titkosítsa. Íme néhány példa arra, hogy mit vehetsz magadra a szerelem jeleként:

  • Egy amulett, amely nagy szerelmet vonz tetoválás formájában, kiütheti a gyönyörű szívet, természetesen ez szerelmet jelent. Sőt, a szívek változatossága nagyon eltérő lehet.
  • Lehet virág, bazsarózsa vagy rózsa. Ez azt jelenti, hogy érzéki és romantikus kapcsolatot szeretne. Válassz egy konkrét fényképet, és menj vele a szalonba.
  • A végtelenség jele jelentheti hitedet és az örök szerelem utáni vágyadat is, itt a partnerek közötti odaadás dominál.
  • Ez valami párosítás lehet. Két szárny, két madár, két állat. A boldog kapcsolatokról is szól. De olyan képeket válassz, ahol az állatok valóban jól bánnak egymással.
  • Ez lehet a "szerelem" felirat a világ különböző nyelvein. Vagy egy idézet, amely megtestesíti az ehhez az érzéshez való hozzáállását.
  • A kezek összefonása a kapcsolatokat is szimbolizálja.
  • Lehet olyasmi, amit te magad találtál ki, a lényeg, hogy a tetoválásba belehelyezd a jelentésedet.

Amulett parfüm

Elkészítheted saját illatodat, amely szerelmet vonz az életedbe. Ehhez egy kis parfümös üvegre és illóolajokra lesz szüksége. Vannak olyan illóolajok, amelyek szerelmes jegyeket tartalmaznak.

Először csepegtessen egy kis alapolajat az üvegbe. Ez lehet búzacsíra olaj, szőlő, olívaolaj. Majd adj hozzá ehhez az alaphoz két-három szerelmi illatot, ami neked a legjobban tetszik. A szívérzésekért felelős illóolajok közül a következőket nevezhetjük:

  1. Bergamott olaj - tökéletesen ellazít, izgat és felébreszti a képzeletet.
  2. Geránium - a szenvedély illata, új érzelmek vihart hoz a kapcsolatokba.
  3. Gyömbér - határozottságot és kezdeményezőkészséget ad az ellenkező nemmel kapcsolatban.
  4. Jázmin - érzékiséget ébreszt, romantikát ígér.
  5. A fahéj a flört, a kényelem illata, segít könnyedséget és játékosságot vinni a kapcsolatokba.
  6. Cédrus – Lehetővé teszi, hogy Ön és választottja bátran kifejezze egymás legtitkosabb érzéseit.
  7. A rózsa – maga a szerelem illata, egy pillanat alatt beleszeret egymásba.
  8. Narancs - örömet ad a kapcsolatoknak, ha nincs elég közvetlenség a kapcsolatban, akkor a narancs segít rendezni.

Kenje be ilyen szeszes italokkal a fül közelében és a nyak mögött. Ügyeljen arra, hogy jó hangulatban készítsen egy ilyen amulettet a szerelemhez.